Gizell

Politica de retur

1. Schimb cu o altă mărime

Aveți 2 posibilități de a ne contacta pentru a putea efectua schimbul produselor:

  • Telefonic la numărul de telefon 0726 074 399, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 18:00.
  • Prin mail la comenzi@gizell.ro. Vă rugăm să ne scrieți numele complet pe care ați plasat comanda și produsele pe care doriți să le schimbați

Apoi noi vom trimite curierul la dvs. pentru a ridica produsul pe care doriți să îl schimbați și îl veți primi pe cel dorit.Schimbul este gratuit.

  • Dacă doriți să schimbați produsul cu un alt produs cu un preț mai mare decât cel achiziționat initial, contravaloarea se va achita în momentul livrării produsului dorit numerar sau prin plată online și veți fi îndrumat de către consultatul care se va ocupa de comanda dumneavoastră.
  • Dacă doriți să schimbați produsul cu un alt produs cu un preț mai mic decât cel achiziționat initial, contravaloarea va fi trimisă prin transfer bancar, în contul bancar indicat de dumneavoastră, în 3-5 zile lucrătoare.

În cazul în care produsul primit este conform cerințelor dumneavoastră, dar cu toate acestea doriți să îl returnați, puteți efectua returul. În acest caz, costul transportului va fi suportat de dumneavoastră.

Termenul limită pentru schimbarea produselor este de 14 zile calendaristice, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

IMPORTANT: Produsele returnate trebuie în perfectă stare, cu toate accesoriile și etichetele și fără urme de purtare.

2. Returnare produs

Orice produs pe care îl veți returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele. Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

Termenul legal de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 2 retururi în ultimele 12 luni sau care au refuzat coletul.